Вибрати авто

Перевірка гальм на Voleex C30, а як має бути?

На що ж варто звернути увагу в гальмах Volex C30? Насамперед зверніть увагу на гальмівну рідину її варто повністю замінювати після 30 000 км або 2 роки. У цих автомобілях використовується рідина DOT-4, а її об'єм становить 0,56 л.

Уважно огляньте гальмівні шланги. .html" target="_blank">передні та задні, вони підлягають заміні за наявності найменших дифектів. І так плавно переходимо до супортам переднього гальма на цих автомобілях встановлюється однопоршнева скоба з плаваючим супортом, і на ньому не повинно бути жодних пошкоджень та потоків гальмівної рідини. Сам супорт до скоби кріпися через напрямні. її захисні чохли повинні бути без тріщин і розривів, а напрямні не повинні мати люфта і рухатися всередині скоби м'яко і без особливих зусиль. Направляючі обов'язково повинні бути змащені лише спеціальним термостійким мастилом. Заборона застосовувати інші види мастил. після того як ви від'єднаєте супорт від скоби, огляньте пильовик поршня і за наявності найменших дифектів він також підлягає заміні. Утисніть поршень, якщо для цього потрібно надмірне зусилля, то вже потрібна глибша діагностика цього вузла, яку можуть зробити сеціалісти СТО. Далі колодки, тут все просто, якщо товщина накладки разом з основою менше 7 мм, то ці колодки необхідно замінити. Що стосується переднього гальмівного диска, то на цій моделі встановлюється вентильовані диски діаметром 256 мм та товщиною 22 мм. Заміряйте його товщину, якщо вона 20 мм, то диск в заміну. До речі, диски потрібно міняти парами.

А ось задні гальма встановлювалися двох типів барабанні і дискові. Внурений діаметр гальмівного барабана 254 мм а при виробленні до 256 мм вони потребують заміни мінімальної товщини накладки задніх барабанних кормозних колодок 1,5 мм. У барабанних гальмах дуже важлива справність ручного гальма і якщо регулювання близькі до максимальних, то варто звернути увагу на троса і вони розтягнуті - заміна. У комплектації з дисковими гальмами встановлювалися гальмівні диски, що не вентилюються, діаметром 264 мм і товщиною 9 мм. Мінімально ж допустима товщина не повинна бути меншою ніж 8 мм. Задні колодки в дискових гальмах замінюються при їхній загальній товщині в 7 мм. А головне пам'ятайте, що якщо показники у вашій гальмівній системі близькі до граничних, то краще замініть їх зараз. Компанія Asia Motor пропонує Вам лише якісні запчастини, вузли, агрегати та витратні матеріали для гальмівної системи автомобілів Great Wall Volex C 30.

Високо професійні співробітники інтернет магазину Азія Моторс всього погуть вам з підбором необхідного. Ніколи не забувайте, що в першу чергу на вашу безпеку впливає ефективність гальмівної системи вашого автомобіля, а її ефективність безпосередньо залежить від її справності. Довіряти перевірку справності та стану гальмівної системи не варто довіряти випадковим людям, які виконують цю роботу у себе в гаражі. Тут важлива ретельність та професіоналізм працівників станцій технічного обслуговування та бажано  щоб СТО спеціалізувалася на ремонтах автомобілів саме вашої марки авто. Адже економія на гальмах може стати фатальною.

  • Перевірка гальм на Voleex C30, а як має бути?

Related Articles


Safe пролізе скрізь, але іноді потрібно такого слона і зупинити, відмінності G5 від F1

Safe пролізе скрізь, але іноді потрібно такого слона і зупинити, відмінності G5 від F1

Параметри гальмівної системи Great Wall Safe у виконанні G5 та F1 кардинально відрізнялися.

Related Products

Супорт передній правий Волекс С30 Voleex C30 3501200-G08

Супорт передній правий Волекс С30 Voleex C30 3501200-G08

Передній гальмівний супорт є важливою частиною дискової гальмівної системи автомобіля. Він виконує р..

2099.90 грн.

Колодки гальмівні передні Волекс С30 - Voleex C10/30 3501140-G08

Колодки гальмівні передні Волекс С30 - Voleex C10/30 3501140-G08

Призначення: Гальмівні колодки передні є одним з основних компонентів дискової гальмівної системи ав..

456.50 грн.

Трос ручного стоянкового гальма правий Voleex C30 3508400AG08XA

Трос ручного стоянкового гальма правий Voleex C30 3508400AG08XA

Трос ручника є важливою частиною системи ручного гальма, яка використовується для фіксації автомобіл..

296.73 грн.

Проплат - розробка інтернет магазинів Asia Motor © 2024