Вибрати авто

Chery Tiggo FL - Чері Тігго рестайлінг

У 2010 році китайський автогігант Chery (Чері) вдихнув у свій єдиний кросовер Tiggo (Тігго), який за п'ять років випуску став виглядати архаїчно, набагато свіжого повітря. Так з'явився Chery Tiggo FL (Чері Тігго ФЛ). І вже з першого погляду стало зрозуміло, що цей автомобіль приречений на успіх. Головні відмінності від його старшого брата – це оновлена ​​передня частина. Автомобіль замість своїх “давніх” фар отримав сучасну оптику нового покоління. Складна форма і світлодіодні елементи, які стали розташовані значно вище, відразу осучаснили автомобіль. На додаток до нових фар додався і більш потужний передній бампер з вставками зі структурного пластику і стильні грати радіатора зробили його більш "агресивним".
 
Задню частину теж торкнулися зміни, вони звичайно не такі глобальні. Новий задній бампер із протитуманними ліхтарями. Оптика з діодними вставками та новий чохол запасного колеса.
 
Без змін не залишився і салон автомобіля і з першого погляду стає зрозуміло, що автомобіль дійсно вирішили осучаснити. Нове кермо обзавелося кнопками управління. Приладова панель рідкокристалічним дисплеєм у центральній частині. Центральна консоль стала більш стильною і органічною органи управління так само інтуїтивно зрозумілі. Але найбільше салон автомобіля змінився на якісний бік. Вставки під алюміній виглядають органічно і салон не переповнений, тобто все в міру. Якість обробки дуже радують не тільки око, але й стали приємніші на дотик. Кількість регулювань переднього ряду сидінь допоможе зручно влаштуватися навіть людям з нестандартними пропорціями і навіть далекі подорожі не стануть стомлюючими. Не образили і задніх пасажирів хоча комфортно розташуватися ззаду зможуть тільки два пасажири місце посередині досить умовно, і відчувати на ньому пасажир буде як на приставному стільці, ну що ж, у тісноті, та не в образі. Зате з'явилося поздовжнє регулювання заднього ряду сидінь. Розкладається задня спинка в пропорціях 60/40, що допоможе перетворити і так значних розмірів багажник з 520 до 790 літрів.
 
У комплектації комфорт покупець отримує:
  • Регульовану рульову колонку;
  • Гідропідсилювач керма;
  • Електродзеркала з підігрівом;
  • Електросклопідйомники;
  • Кондиціонер;
  • Бортовий комп'ютер;
  • Сигналізацію із центральним замком;
  • Підігрів сидінь;
  • Передні та задні протитуманки
  • Магнітол з CD-MP3;
  • Передні та задні парктроніки.
У комплектації Luxury покупець додатково отримував:
  • Аудіосистему із жорстким диском;
  • Люк із електроприводом;
  • Шкіряний салон.
Оновлена ​​модель комплектувалася новими двигунами DVVT з об'ємом двигуна 1,6 літра, атмосферна версія якого видає 126 л.с., а турбована 150 л.с. І вже відомими і добре зарекомендували себе 1,8 на 132 к.с. та 2,0 на 136 л.с. У базовій комплектації автомобіль комплектувався 5-ступінчастою механікою, а дорожчі комплектації пропонувалася ще й CVT коробка.
 
Загалом фейсліфтінг пішов цьому автомобілю на користь. Більш сучасні тенденції у дизайні та виконанні стали його візитною карткою. І тим самим він заслужив визнання та любов автовласників у всьому світі.
  • Chery Tiggo FL - Чері Тігго рестайлінг

Related Articles


Chery Eastar B11 (Чері Істар Б11)

Chery Eastar B11 (Чері Істар Б11)

Chery Eastar B11 (Чері Істар Б11)автомобіль середнього класу (D-класу) від китайського автогіганта Chery Automobile Co. Ltd.  Дебютувала дана модель у 2003 році. Прототипом для її створення стала Chevrolet Evanda. (Шевроле Еванда) Ця модель для українських споживачів була доступна у двох комплектаціях Comfort та Luxury.

Chery Kimo S12 (Чері Кімо С12)

Chery Kimo S12 (Чері Кімо С12)

Компания Chery Automobile Co. Ltd., в 2007 выпустила на рынок Chery Kimo S12 (Чери Кимо С12) Эта модель разрабатывалась совместно Chrysler, а дизайнерами выступили итальянская Bertone. Уже полюбившийся всеми экономичный мотор семейства Acteco дополнил эту композицию. Автомобиль получился весьма сбалансированным и не   похожим ни на какой другой.

Chery Tiggo 2

Chery Tiggo 2

Chery Tiggo 2 (Чері Тігго 2) побачила світ 2016 на автосалоні в Шанхаї. Прототипом для створення автомобіля став автомобіль Chery A13 (Чері А13), залишивши основні форми легкового автомобіля, кліренс збільшили до 186 мм. Цей симбіоз легкового автомобіля та кросовера дозволив китайським виробникам створити щось нове. Масивна передня частина автомобіля та пластикові накладки колісних арок надають автомобілю солідності. Цей автомобіль став компромісом між повноправними кросоверами та легковими автомобілями.

Geely Emgrand X7 - Джилі Емгранд Х7

Geely Emgrand X7 - Джилі Емгранд Х7

У 2011 році Geely явила світові свій перший компактний кросовер (CUV), який отримав назву Geely Emgrand X7. Автомобіль вийшов яскравим і своєрідним. У класичному стилі. без надмірностей але не позбавлений свого вишукування. При першому погляді на цей автомобіль складається враження, що перед нами не китайський автомобіль, а на японця з європейським дизайном. Саме така гримуча суміш і вивела цей кросовер у лідери продажів.

Related Products

Насос паливний зібраний без РТП Чері Тіго / Chery Tiggo 1.6 i/ 1.8 i T11-1106610DA

Насос паливний зібраний без РТП Чері Тіго / Chery Tiggo 1.6 i/ 1.8 i T11-1106610DA

Насос топливный в сборе без РДТ Chery Tiggo 1.6 i/ 1.8 i T11-1106610DA для Chery Tiggo предлагаем в..

1287.00 грн.

Ручка двери внутренняя правая Chery Tiggo (с 2011г) T11-6105120PF

Ручка двери внутренняя правая Chery Tiggo (с 2011г) T11-6105120PF

Ручка двери внутренняя правая Chery Tiggo (с 2011г) T11-6105120PF для Chery Tiggo предлагаем в Кита..

193.91 грн.

Кожух запасного колеса Tiggo NEW T11-6302530PF-DQ

Кожух запасного колеса Tiggo NEW T11-6302530PF-DQ

Кожух запасного колеса Tiggo NEW T11-6302530PF-DQ для Chery Tiggo предлагаем в Китай (аftermarket) ..

1501.50 грн.

Проплат - розробка інтернет магазинів Asia Motor © 2024