Вибрати авто

Компанія Great Wall Motors представила новий двигун серії GW4N20 виробництва GWM

GW4N20+9DCT
За результатами рейтингу "China Heart 2020" двигун серії GW4N20, розроблений власними силами GWM, увійшов до десяти кращих двигунів. GWM отримує це почесне визнання вже всьоме.


Рейтинги "Топ-10 двигунів China Heart", "10 найкращих двигунів світу" та "Міжнародний двигун року" є основними заходами, які визначають найкращі двигуни у світі. Завдяки справедливим та науковим методам відбору, рейтинги завоювали визнання галузі та ринку, а також є дуже авторитетними та впливовими у галузі. Рейтинги представляють технічні тенденції та стандарти виробництва висококласних двигунів на китайському ринку.

Двигун серії GW4N20 виробництва GWM був обраний в умовах жорсткої конкуренції, що повністю продемонструвало визначну силу незалежних науково-дослідних розробок GWM та прорив китайської автомобільної промисловості у галузі технологій.

Двигун серії GW4N20 з тепловим коефіцієнтом корисної дії на рівні 38,3% двигун серії GW4N20 можна порівняти з міжнародними першокласними продуктами.

GWM – це не тільки всесвітньо відомий виробник позашляховиків та пікапів, а й провідне автомобільне підприємство у Китаї, яке може повністю створювати такі основні технології, як двигуни та трансмісії. Протягом багатьох років компанія GWM завжди дотримувалася науково-дослідної філософії "точних інвестицій з прицілом на лідерство в галузі" та присвятила себе досягненню лідерства в галузі основних технологій. Двигун серії GW4N20 двигун нового покоління, який є незалежною розробкою GWM. Цього року заплановано серійний випуск двигуна GW4N20. Планується також, що його буде встановлено у нових моделях GWM, побудованих на платформі "L.E.M.O.N.". Таким чином компанія забезпечить користувачам більш досконале ведення та їзду, що характеризується підвищеною потужністю та зниженим споживанням палива.

Двигун серії GW4N20 має безліч технічних переваг, таких як висока ефективність, низький рівень викидів, невелика вага та висока продуктивність, і до нього застосовують багато передових технологій у галузі. Наприклад, камера згоряння та впускний канал оптимізовані для покращення ступеня стиснення до 12:1 Застосовуються цикл Міллера, центральна паливна система з безпосереднім упорскуванням на рівні 350 бар та інші технології, які сприяють повному згоранню суміші в циліндрі та зменшенню споживання палива; двоступінчаста система газорозподілу VVL застосовується для покращення економії палива як на низьких швидкостях, так і при високих швидкостях максимальної потужності; електронний водяний насос та електронний термостат застосовуються для здійснення більш наукового теплового керування двигуном; головка блоку циліндрів інтегрована з випускним колектором, комбінований порожнистий розподільний вал замінює суцільний розподільний вал, а також застосовується порожній заповнений натрієм клапан і пластикова кришка головки циліндра, завдяки чому загальна вага двигуна зменшується на 10%, що сприяє високій ефективності та економії палива.

Сьогодні тепловий коефіцієнт корисної дії двигуна GW4N20 від GWM не тільки досяг провідного світового рівня 38,3%, але також має відмінні параметри, такі як максимальна потужність 180 кВт/(5500-6000) об/хв і максимальний крутний момент 385 Нм/(1750 -4000) об / хв, а також може відповідати екологічним вимогам у Китаї VI b + RDE та Євро VI d відповідно до європейських нормативів. Його ефективність, потужність, екологічні та інші технічні показники є не лише провідними у вітчизняному автомобільному виробництві, а й порівняні з двигунами міжнародного рівня. Більш того, GWM здійснила індивідуальні перевірки понад 277 елементів для більш ніж 200 деталей двигуна GW4N20, починаючи з досліджень та розробок двигуна у 2016 році та закінчуючи масовим виробництвом у 2020 році. Крім цього, надійність всього двигуна була перевірена чотири рази. Вимога до тесту GWM на 50% перевищує вимогу до тесту, визначену у відповідних міжнародних стандартах, а загальна тривалість тесту на надійність становить до 5000 годин, що забезпечує високу надійність.

  • Компанія Great Wall Motors представила новий двигун серії GW4N20 виробництва GWM
Проплат - розробка інтернет магазинів Asia Motor © 2024